28/9/11

Aston Martin: η πιο δημοφιλής μάρκα στην Αγγλία



Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Aston Martin ψηφίστηκε ως το δημοφιλέστερο brand στην Μεγάλη Βρετανία, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση την Apple. Οι Βρετανοί φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο θρυλικό αμάξι του James Bond, όπου πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στην ταινία Goldfinger με τον Sean Connery να υποδυόταν τον μυστικό πράκτορα της MI6 James Bond. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την CoolBrands και βασίζεται στη γνώμη ειδικών του marketing, επιχειρηματιών και χιλιάδων καταναλωτών.

Σε ότι αφορά τις επιμέρους κατηγορίες οι γυναίκες φαίνεται να εντυπωσιάζονται πλέον εξίσου το ίδιο με τους άντρες σε ότι αφορά στα τεχνολογικά brands, με το 47% να δηλώνει ως αγαπημένη τεχνολογική μάρκα την Apple ενώ ακολουθεί η BlackBerry με ποσοστό 44%. Επίσης οι γυναίκες ψήφισαν ως coolest brand στο χώρο των υποδημάτων την εταιρεία Jimmy Choo ενώ αγαπημένο μπουκάλι σαμπάνιας ψηφίστηκε η Dom Perignon.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Stephen Cheliotis των Cool Brands που πραγματοποιεί κάθε χρόνο την σχετική έρευνα, δήλωσε τα παρακάτω:

"Cool is subjective and personal. But being identified as a Cool Brand by the British public and a panel of influential opinion formers implies it is a brand that most Brits wish to own."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου