26/9/11

Τέλος στις φήμες περί χρεώσεων βάζει το facebook



Από το πρωί κυκλοφορεί ένα ψεύτικο μήνυμα σύμφωνα με το οποίο γνωστοποιείται η δήθεν πρόθεση του facebook να επιβάλει χρεώσεις στους λογαριασμούς των χρηστών. Μάλιστα το μήνυμα αναφέρει και τα ποσά των χρεώσεων ανάλογα με την κατηγορία που θα ανήκουν οι συνδρομητές (χρυσοί, ασημένιοι, χάλκινοι). Φαίνεται πως το θέμα πήρε διαστάσεις και ανάγκασε το facebook να προβεί σε επίσημη διάψευση του μηνύματος που κυκλοφορεί.

Με μία σύντομη ανακοίνωση αναφέρει: "Μία φήμη που κυκλοφορεί στο internet έπεσε στην αντίληψή μας. Δεν έχουμε σχέδια για χρεώσεις στο facebook. Είναι δωρεάν και θα παραμείνει για πάντα"

Επομένως οι fan του facebook δεν χρειάζεται να ανησυχούν, ούτε να αντιγράψουν στον τοίχο τους το ψεύτικο μήνυμα, αφού το facebook δεν έχει καμία πρόθεση (προς το παρόν) να χρεώσει ή να διαγράψει λογαριασμούς χρηστών.  

Παρακάτω είναι το μήνυμα όπως ακριβώς κυκλοφόρησε:

Το facebook μολις γνωστοποιησε το κιγκλιδωμα τις τιμης για τους συδρομητες:$9,99 για τους χρυσους συνδρομητες καθε μηνα,$6,99 για τους ασημενιους συνδρομητες καθε μηνα,$3,99 για τους χαλκινους συνδρομητες καθε μηνα.Δωρεαν αν το αντιγραψεις και το διμοσιευσεις πριν τα μεσανυχτα!Οταν αυριο το πρωι θα συνδεθεις θα παρακινηθεις για τις πληροφοριες πληρωμων…Ειναι επισημο γιατι ηταν και στις ειδησεις.Το Facebook θα αρχισει να αλλαζει λογου τις αλλαγες του καινουριο του προφιλ…Αν το αντιγραψεις στον τοιχο σου η εικονα σου θα γινει μπλε και το Facebook θα ειναι δωρεαν…Σας παρακαλω διαδωστε αυτο το μηνημα αλλιως ο λογαριασμος σας θα διαγραφει αν δεν πληρωσετε!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου