12/10/11

Νέα φωτογραφία του Βλάση Τσάκα με τον Σαουδάραβα Πρίγκηπα!Το ντοκουμέντο που αποστομώνει ακόμα και τους πιο κακόπιστους και αποδεικνύει τη στενή σχέση που συνδέει τους δύο άντρες. Μια φωτογραφία που δείχνει τον Σαουδάραβα πρίγκηπα (ο οποίος τον τελευταίο μήνα παρακαλάει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό), με τον Βλάση Τσάκα, να στέκονται έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Στη φωτογραφία, ο πρίγκηπας και ο Τσάκας, περνάνε λίγο ποιοτικό χρόνο παρέα σαν δύο καλοί φίλοι, όπως άλλωστε είναι στην πραγματικότητα.

Κατά πάσα πιθανότητα, η φωτογραφία διέρρευσε από το προσωπικό αρχείο του Βλάση Τσάκα, χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί. Παρ’ όλα αυτά, βάζει τέλος στα κακεντρεχή σχόλια ότι δήθεν, η προηγούμενη που δημοσιεύθηκε χθες στην πρώτη σελίδα εφημερίδας και τους έδειχνε να κάθονται μαζί σε ένα καναπέ, είναι αποτέλεσμα photoshop. Από την πλευρά του, πάντως, αν και ενοχλημένος για τη διαρροή, ο εκπρόσωπος του πρίγκηπα αισθάνεται δικαιωμένος, αφού η αυθεντικότητα της εικόνας δεν αμφισβητείται. Πράγματι, όσοι ειδικοί την είδαν αποφάνθηκαν ότι δεν έχει υποστεί καθόλου επεξεργασία.

Μετά και από το νέο αυτό ατράνταχτο στοιχείο, κάθε λογής «παπαγαλάκια» θα καταπιούν τη γλώσσα τους. Διότι, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τον πρίγκηπα Σουλτάν Αλ Σελοτέιπ να έρθει στην Ελλάδα και να αγοράσει την ομάδα που τόσο κεραυνοβόλα αγάπησε χωρίς να την έχει δει ποτέ. Χωρίς η δυσπιστία του κόσμου να τον εμποδίζει να εμφανιστεί. Διότι ως γνωστόν οι άραβες πρίγκηπες είναι σαν τον Θεό: Μόνο όσοι πιστεύουν σε αυτούς μπορούν να τους δουν.

Αναδημοσίευση από protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου