15/9/11

Start blogging on the go




Μόλις πριν από λίγο εγκατέστησα στο Android κινητό μου την εφαρμογή του Blogger. Το app σου επιτρέπει να δημοσιεύσεις ένα άρθρο ανεβάζοντας παράλληλα φωτογραφίες από την κάμερα του κινητού σου πολύ εύκολα και γρήγορα. Σου επιτρέπει φυσικά να προσθέσεις τίτλο για το post καθώς και labels (keywords) όπως και η έκδοση για επιτραπέζιο υπολογιστή. 

Η εφαρμογή όταν ξεκινά ρωτάει με ποιο λογαριασμό θέλει να συνδεθεί ο χρήστης και στη συνέχεια επιλέγεται το blog. Εάν στον ίδιο λογαριασμό υπάρχουν παραπάνω από ένα blogs, η μετάβαση από το ένα blog στο άλλο γίνεται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Παράλληλα η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργάζεται παλαιά άρθρα καθώς επίσης δίνεται η δυνατότητα να εισάγεται αυτόματα η γεωγραφική τοποθεσία από την οποία γίνεται post ένα άρθρο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Android Market του κινητού σας γράφοντας "Blogger". Περισσότερες πληροφορίες στην σχετική σελίδα.

Απ' ότι φαίνεται το blogging εξελίσσεται και μπορεί να γίνεται πλέον εν κινήσει! 

update: Πρόσφατα το blogger αναβάθμισε και την έκδοση για deskotps κάνοντάς την πολύ πιο όμορφη σχεδιαστικά και με μεγάλη ευχρηστία στα πλαίσια των νέων διεπαφών του Google. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου