1/10/11

Οι διαφημίσεις προβολής του AdSense διαθέτουν πλέον το κουμπί +1



Την επόμενη εβδομάδα, η Google θα προσθέσει το κουμπί +1, καθώς και προσωπικές προτάσεις στις διαφημίσεις προβολής. Το κουμπί +1 θα αρχίσει να εμφανίζεται στις μορφές διαφημίσεων προβολής του AdSense για Περιεχόμενο και του AdSense για περιεχόμενο σε κινητά: διαφημίσεις με εικόνα, κινούμενο gif και Flash. Οι επισημάνσεις +1 είναι μια επιπλέον ένδειξη για τη συνάφεια μιας διαφήμισης, ώστε να συνεχίσει η Google να προβάλλει τις διαφημίσεις που δημιουργούν τα περισσότερα έσοδα για  τους χρήστες του AdSense.

Προηγουμένως, είχε εισαχθεί το κουμπί +1 στην αναζήτηση Google και στους ιστότοπους των εκδοτών προκειμένου να διευκολυνθεί η δημοσίευση και η ανακάλυψη περιεχομένου στον Ιστό. Σύντομα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίζουν συγκεκριμένες διαφημίσεις, αυξάνοντας τις πιθανότητες εμφάνισής τους στις κοινωνικές συνδέσεις τους. H Google πιστεύει ότι αυτές οι συστάσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους αναγνώστες να προσέξουν περισσότερο τις διαφημίσεις σε έναν ιστότοπό με το πρόγραμμα Adsense, αυξάνοντας τα έσοδά των publishers με την πάροδο του χρόνου.

Αν ωστόσο οι publishers του προγράμματος AdSense προτιμούν να μην εμφανίζονται κουμπιά +1 στις διαφημίσεις προβολής των σελίδων τους, μπορούν να εξαιρεθούν μέσω του λογαριασμού τους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το ιστολόγιο Inside AdSense.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου